成考热线:
400-869-6989

首页 > 历年真题 >

2020年福建成考高起专《英语》练习题及答案1

来源:福建成考网     2021-05-13 17:17:25未知历年真题 >

  【导读】福建成考网小编为大家带来关于2020年福建成考高起专《英语》练习题及答案1

  2020年福建省成人高考高起专《英语》练习题及答案1

  1. Your chair needs _______.

  A. to repair

  B. repairing

  C. to repairing

  D. being repair

  2. I hate to see papers _______ in pencil.

  A. writing

  B. to write

  C. written

  D. write

  3. The job made her dependent _______ her husband.

  A. on

  B. from

  C. of

  D. to

  4. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

  A. had made

  B. made

  C. is making

  D. has made

  5. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

  A. catch

  B. accept

  C. take

  D. listen

  6. _______determines a good meal varies from country to country.

  A. What

  B. That

  C. It

  D. Which

  7. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

  A. pleasure

  B. entertainment

  C. company

  D. defence

  8. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

  A. us going

  B. we are going

  C. to go

  D. our going

  9. We‘ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

  A. run away with

  B. run down

  C. run off

  D. run out of

  10. It was in 1930 _______ he became a university student.

  A. when

  B. that

  C. which

  D. and

  11. I am very _______ to you for your help.

  A. grateful

  B. agreeable

  C. pleased

  D. thanks

  12. You _______ go now. It‘s very late.

  A. had rather

  B. prefer to

  C. had better

  D. would rather

  13. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

  A. it

  B. this

  C. there

  D. which

  14. Why not _______ me earlier?

  A. to tell

  B. tell

  C. telling

  D. told

  15. Joe‘s handwriting is ________ Mary‘s.

  A. more better

  B. as well as

  C. much better than

  D. more better than

  16. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

  A. happened to

  B. led up

  C. resulted in

  D. set up

  17. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

  A. similar

  B. equal

  C. compared

  D. corresponding

  18. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn‘t resist ___one.

  A. to eathellip;trying

  B. to eathellip;to trying

  C. eatinghellip;to try

  D. eatinghellip;to trying

  19. I had hardly sat down _______ he stepped in.

  A. when

  B. that

  C. until

  D. after

  20. In his time he enjoyed a reputation _______.

  A. as great as Mozart, if not greater than

  B. as great as, if not greater than, Mozart

  C. as great, if not greater, as Mozart

  D. greater, if not as great as Mozart

  2020年福建省成人高考高起专《英语》练习题及答案1参考答案

  1. B 2.C 3.A 4.D 5.A 6.A 7.C 8.D 9.D 10.B

  11.A 12.C 13.C 14.B 15.C 16.C 17.B 18.A 19.A 20.B

声明:

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

  • 考试提醒
  • 距2022年福建成考还有 00
    • 成考公众号
    微信公众号

    扫一扫关注微信公众号

    关注公众号,领取考试复习资料,历年真题等资源

    微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    关注公众号

    回复“免费资料”领取复习资料

    微信公众号

    微信公众号

    <<点击收起

    在线咨询

    APP
    下载

    联系
    电话
    扫描
    二维码
    反馈
    建议
    回到
    顶部

    400-869-6989