成考热线:
400-869-6989

首页 > 历年真题 >

2020年福建成考高起专《英语》练习题及答案4

来源:福建成考网     2021-05-13 17:18:57未知历年真题 >

  【导读】福建成考网小编为大家带来关于2020年福建成考高起专《英语》练习题及答案4

  2020年福建省成人高考高起专《英语》练习题及答案4

  1. Today is Jenny‘s wedding day. She _______ to Thomas.

  A. just has got married

  B. has just married

  C. was just married

  D. has just got married

  2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A. had to

  B. have to

  C. has to

  D. must have to

  3. Rarely _______ so difficult a problem.

  A. she could have faced with

  B. could have she faced with

  C. she could have been faced with

  D. could she have been faced with

  4. ______ a dog on the road, the car stopped.

  A. Having seen

  B. On seeing

  C. The driver seeing

  D. Seeing

  5. I asked my teacher _______.

  A. what courses should I take

  B. should I take what courses

  C. I should take what courses

  D. what courses I should take

  6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A. right away

  B. all at once

  C. all of a sudden

  D. all right

  7. There aren‘t many pandas ________ in the world today.

  A. alive

  B. living

  C. lively

  D. lived

  8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A. that we use

  B. as we use

  C. as we use them

  D. that we use them

  9. It _______ to me that he was jealous.

  A. happened

  B. took

  C. occurred

  D. felt

  10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A. were heated

  B. must be heated

  C. is heated

  D. be heated

  11. Please ______ me at the station on time.

  A. meeting

  B. to meet

  C. meet

  D. met

  12. _______ “hello”, he reached out his hand.

  A. Said

  B. Saying

  C. To say

  D. Say

  13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A. attracted

  B. tempted

  C. persuaded

  D. tended

  14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife‘s illness.

  A. not untilhellip;that

  B. afterhellip;when

  C. untilhellip;then

  D. beforehellip;that

  15. Please telephone me half an hour _______.

  A. in charge

  B. in advance

  C. in time

  D. in front

  16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

  A. are

  B. is

  C. are being

  D. is being

  17. I‘d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

  A. refer

  B. suggest

  C. recommend

  D. propose

  18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A. reported

  B. reports

  C. has been reported

  D. has reported

  19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A. as

  B. so as to

  C. so that

  D. so as

  20. His report on the space exploration was really ________.

  A. exciting

  B. excited

  C. excitement

  D. Excitedly

  2020年福建省成人高考高起专《英语》练习题及答案4参考答案

  1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

  11.C 12.B 13.B 14.A 15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

声明:

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

  • 考试提醒
  • 距2022年福建成考还有 00
    • 成考公众号
    微信公众号

    扫一扫关注微信公众号

    关注公众号,领取考试复习资料,历年真题等资源

    微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    关注公众号

    回复“免费资料”领取复习资料

    微信公众号

    微信公众号

    <<点击收起

    在线咨询

    APP
    下载

    联系
    电话
    扫描
    二维码
    反馈
    建议
    回到
    顶部

    400-869-6989