成考热线:
400-869-6989

首页 > 历年真题 >

2020年福建成考高起专《英语》练习题及答案6

来源:福建成考网     2021-05-13 17:20:03未知历年真题 >

  【导读】福建成考网小编为大家带来关于2020年福建成考高起专《英语》练习题及答案6

  2020年福建省成人高考高起专《英语》练习题及答案6

  1. “Whose idea is it?” “ It‘s ________.”

  A. the idea of her

  B. the idea of him

  C. an idea of them

  D. an idea of theirs

  2. The children got to the zoo after walk.

  A. half hour‘s

  B. half a hour‘s

  C. half an hour‘s

  D. half hour

  3. The light was on all day long. I didn‘t know who .

  A. has turned it on

  B. has turned on it

  C. had turned it on

  D. had turned on it

  4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn‘t speak .”

  A. neither

  B. none

  C. either

  D. all

  5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

  A. many time

  B. long

  C. long time

  D. much long

  6. Think it over, you will find a way.

  A. or

  B. and

  C. before

  D. yet

  7. “Where is your daughter?” “He school.”

  A. was in

  B. will be at

  C. has been to

  D. has gone to

  8. “How is your son today?” “He is .”

  A. very good

  B. very well

  C. a teacher

  D. kind

  9. John dashed back into the room and saw .

  A. what is wrong

  B. what was wrong

  C. what wrong was

  D. if was wrong

  10. Is this house large enough for us ?

  A. living

  B. living in

  C. to live

  D. to live in

  11. This computer is than that one.

  A. much expensive

  B. much more expensive

  C. most expensive

  D. the most expensive

  12. On the first day at work I introduced to the class.

  A. me

  B. my

  C. myself

  D. I

  13. There is milk in the bottle.

  A. no any

  B. not a

  C. no

  D. not many

  14. Stop talking. I have words to say.

  A. little

  B. a little

  C. few

  D. a few

  15. Do you know who the picture? It‘s upside-down.

  A. hung

  B. hang

  C. hanged

  D. hanging

  16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

  “Oh, look, that little one in red.”

  A. a

  B. an

  C. /

  D. the

  17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

  A. only

  B. most important

  C. very

  D. biggest

  18. WTO is the short form for World Trade ___________.

  A. Organization

  B. Occupation

  C. Owner

  D. Office

  19. He is a man who is fond of ________ activities.

  A. outdoor

  B. outside

  C. out

  D. out of

  20. We should walk on the _________ not on the road.

  A. pavement

  B. street

  C. way

  D. corner

  21. They have many ________ including three black cats.

  A. pandas

  B. pears

  C. pets

  D. peaches

  22. You‘re late. The manager has already came.

  A. terrible

  B. nearly

  C. terribly

  D. near

  23. He living in the country to the city.

  A. likes

  B. prefers

  C. enjoys

  D. loves

  24. There is in today‘s newspaper.

  A. new anything

  B. new something

  C. anything new

  D. something new

  25. Help to the apples, children.

  A. you

  B. yours

  C. yourselves

  D. yourself

  26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

  A. Toms hellip; my hellip; he

  B. Tom#39;s hellip; mine hellip; his

  C. Tom#39;s hellip; mine hellip; him

  D. Tom#39;s hellip; my hellip; his

  27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

  “It‘s hard to say.___________ people, I think.”

  A. Million of

  B. Millions of

  C. Two millions of

  D. Two million of

  28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

  A. showed

  B. made out

  C. had

  D. turned out

  29. We had many pens, but ink.

  A. few

  B. a few

  C. not many

  D. not much

  30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

  A. becomes into

  B. makes into

  C. takes into

  D. turns into

  31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

  A. has

  B. for

  C. in

  D. with

  32. Have you ever why some people are left-handed.

  A. wondered

  B. thought

  C. believed

  D. expected

  33. I‘ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

  A. give

  B. put

  C. hand

  D. point

  34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

  A. Pick

  B. Bring

  C. Carry

  D. Take

  35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

  A. take in

  B. take off

  C. take out

  D. take away

  2020年福建省成人高考高起专《英语》练习题及答案6

  1.D 2.C 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.B 9.B 10.D

  11.B 12.C 13.C 14.D 15.A 16.C 17.B 18.A 19.A 20.A

  21.C 22.C 23.B 24.D 25.C 26.B 27.B 28.D 29.D 30.D

  31.D 32.A 33.C 34.D 35.A

声明:

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

  • 考试提醒
  • 距2022年福建成考还有 00
    • 成考公众号
    微信公众号

    扫一扫关注微信公众号

    关注公众号,领取考试复习资料,历年真题等资源

    微信交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    关注公众号

    回复“免费资料”领取复习资料

    微信公众号

    微信公众号

    <<点击收起

    在线咨询

    APP
    下载

    联系
    电话
    扫描
    二维码
    反馈
    建议
    回到
    顶部

    400-869-6989