成考热线:
400-869-6989

所在位置: 福建成考网 > 复习资料 >

2020年高起专英语练习题及答案(6)

2020-08-23 15:30

  2020年高起专英语练习题及答案(6)

  1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

  A. the idea of her

  B. the idea of him

  C. an idea of them

  D. an idea of theirs

  2. The children got to the zoo after walk.

  A. half hour’s

  B. half a hour’s

  C. half an hour’s

  D. half hour

  3. The light was on all day long. I didn’t know who .

  A. has turned it on

  B. has turned on it

  C. had turned it on

  D. had turned on it

  4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

  A. neither

  B. none

  C. either

  D. all

  5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

  A. many time

  B. long

  C. long time

  D. much long

  6. Think it over, you will find a way.

  A. or

  B. and

  C. before

  D. yet

  7. “Where is your daughter?” “He school.”

  A. was in

  B. will be at

  C. has been to

  D. has gone to

  8. “How is your son today?” “He is .”

  A. very good

  B. very well

  C. a teacher

  D. kind

  9. John dashed back into the room and saw .

  A. what is wrong

  B. what was wrong

  C. what wrong was

  D. if was wrong

  10. Is this house large enough for us ?

  A. living

  B. living in

  C. to live

  D. to live in

  11. This computer is than that one.

  A. much expensive

  B. much more expensive

  C. most expensive

  D. the most expensive

  12. On the first day at work I introduced to the class.

  A. me

  B. my

  C. myself

  D. I

  13. There is milk in the bottle.

  A. no any

  B. not a

  C. no

  D. not many

  14. Stop talking. I have words to say.

  A. little

  B. a little

  C. few

  D. a few

  15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

  A. hung

  B. hang

  C. hanged

  D. hanging

  16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

  “Oh, look, that little one in red.”

  A. a

  B. an

  C. /

  D. the

  17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

  A. only

  B. most important

  C. very

  D. biggest

  18. WTO is the short form for World Trade ___________.

  A. Organization

  B. Occupation

  C. Owner

  D. Office

  19. He is a man who is fond of ________ activities.

  A. outdoor

  B. outside

  C. out

  D. out of

  20. We should walk on the _________ not on the road.

  A. pavement

  B. street

  C. way

  D. corner

  21. They have many ________ including three black cats.

  A. pandas

  B. pears

  C. pets

  D. peaches

  22. You’re late. The manager has already came.

  A. terrible

  B. nearly

  C. terribly

  D. near

  23. He living in the country to the city.

  A. likes

  B. prefers

  C. enjoys

  D. loves

  24. There is in today’s newspaper.

  A. new anything

  B. new something

  C. anything new

  D. something new

  25. Help to the apples, children.

  A. you

  B. yours

  C. yourselves

  D. yourself

  26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

  A. Toms … my … he

  B. Tom's … mine … his

  C. Tom's … mine … him

  D. Tom's … my … his

  27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

  “It’s hard to say.___________ people, I think.”

  A. Million of

  B. Millions of

  C. Two millions of

  D. Two million of

  28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

  A. showed

  B. made out

  C. had

  D. turned out

  29. We had many pens, but ink.

  A. few

  B. a few

  C. not many

  D. not much

  30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

  A. becomes into

  B. makes into

  C. takes into

  D. turns into

  31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

  A. has

  B. for

  C. in

  D. with

  32. Have you ever why some people are left-handed.

  A. wondered

  B. thought

  C. believed

  D. expected

  33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

  A. give

  B. put

  C. hand

  D. point

  34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

  A. Pick

  B. Bring

  C. Carry

  D. Take

  35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

  A. take in

  B. take off

  C. take out

  D. take away

  2020年成人高考高起专《英语》练习题及答案6参考答案

  1.D

  2.C

  3.C

  4.C

  5.B

  6.B

  7.D

  8.B

  9.B

  10.D

  11.B

  12.C

  13.C

  14.D

  15.A

  16.C

  17.B

  18.A

  19.A

  20.A

  21.C

  22.C

  23.B

  24.D

  25.C

  26.B

  27.B

  28.D

  29.D

  30.D

  31.D

  32.A

  33.C

  34.D

  35.A

版权保护: 本文由 福建成考网提供,转载请保留链接: 2020年高起专英语练习题及答案(6)

  • 福建成考网便捷服务
  • 福建成考考生微信公众号

    点击加入微信群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    APP下载