成考热线:
400-869-6989

所在位置: 福建成考网 > 历年真题 >

【历年真题】2016年成人高考专升本《英语》考试真题:第二部分

2020-07-14 15:37

Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)

Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

A. paper

B. easy

C. private

D. Pocket

答案:D

 

7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

A. heavy

B. sharp

C. Strong

D. Powerful

答案:C

 

8. If you__ stayed at home, this would never have

happened.

A. Have

B. Had

C. will have

D. would have

答案:B

 

9. --How much did this set of furniture cost?

--I forgot __

A. how much it costs

B. how much did it cost

C. how much it cost

D. how much does it cost

答案:C

 

10. We had a long way to go so we decided to __

early.

A. set on

B. put on

C. set off

D. put off

答案:C

 

11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

A. Although

B. As

C. Since

D. Unless

答案:A

 

12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

A. to record

B. recorded

C. recording

D. being recorded

答案:B

 

13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

A. basically

B. remarkably

C. perfectly

D. Actively

答案:B

 

14. When John left the office, Amy __ at her desk.

A. is still working

B. has still worked

C. had still working

D. was still working

答案:D

 

15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

A. adjust

B. repeat

C. accept

D. Refuse

答案:A

 

16. The carpet has so many stains on it that it needs

A. replace

B. to replace

C. being replaced

D. to be replaced

答案:D

 

17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

A. might have received

B. received

C. will receive

D. Receives

答案:A

 

18. Is this the factory __ you visited the other day?

A. what

B. where

C. That

D. When

答案:C

 

19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar.

A. taste

B. to taste

C. tasted

D. Tasting

答案:A

 

20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

A. a boy

B. any boy

C. some boys

D. most boys

答案:B

版权保护: 本文由 福建成考网提供,转载请保留链接: 【历年真题】2016年成人高考专升本《英语》考试真题:第二部分

  • 福建成考网便捷服务
  • 福建成考考生QQ交流群

    QQ交流群交流群

    点击加入QQ交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。