成考热线:
400-869-6989

所在位置: 福建成考网 > 历年真题 >

【历年真题】2016年成人高考专升本《英语》考试真题:第三部分

2020-07-14 15:37

Ⅲ. Cloze(30 points)

Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Insomnia, or 'poor sleep', can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and 'switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

In order to treat insomnia 28, it is first necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep to33 Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

21. A. harm

B. affect

C. change

D. Impact

答案:D

 

22. A. demands

B. concerns

C. Reasons

D. Questions

答案:B

 

23. A. interesting

B. same

C. common

D. Alike

答案:C

 

24. A. on

B. off

C. up

D. Down

答案:B

 

25. A.getting

B.taking

C.going

D.pulling

答案:D

 

26. A. image

B. dream

C. concept

D. Thought

答案:D

 

27.A.cause

B.1eave

C.disturb

D.1ead

答案:B

 

28.A carefully

B easily

C.effectively

D.Finally

答案:C

 

29.A if

B.how

C.where

D.What

答案:D

 

30.A remembered

B pulled

C.changed

D.Printed

答案:A

 

31.A.scales

B.steps

C.methods

D.techniques

答案:B

 

32.A fully

B recently

C.silently

D.Actively

答案:A

 

33.A.appear

B.show

C.occur

D.Realize

答案:C

 

34.A.achieving

B.targeting

C keeping

D.Aiming

答案:A

 

35.A.0bject

B.system

C.result

D.Strategy

答案:D

版权保护: 本文由 福建成考网提供,转载请保留链接: 【历年真题】2016年成人高考专升本《英语》考试真题:第三部分

  • 福建成考网便捷服务
  • 福建成考考生QQ交流群

    QQ交流群交流群

    点击加入QQ交流群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。