成考热线:
400-869-6989

所在位置: 福建成考网 > 复习资料 >

《英语》成考专升本练习题及答案(4)【2020年】

2020-10-09 16:39

2020年成考专升本英语练习题及答案(4)

1、Are there still tickets _______ on the morning flight to Shenzhen?

A. free

B. suitable

C. available

D. ready

答案:C

2、He can ____speak Chinese ____English. So he can communicate with Chinese students and English students.

A. neither…nor

B. either…or

C. not only…but also

D. either…nor

答案:C

3、This is _______pen. _______ is over there.

A. your, Mine

B. yours, My

C. mine , Yours

D. your, My

答案:A

4、Chinese martial arts are ______great interest _______ many foreigners.

A. in ... to

B. of ... to

C. in ... in

D. of ... in

答案:B

5、Technicians with good skills are always ______.

A. on the demand

B. on demand

C. in the demand

D. in demand

答案:D。

6、I'd like to make a ________ for two double rooms on Tuesday.

A. reservation

B. decision

C. mind

D. reserve

答案:A。

7、I’m going to cook for the whole family _______, It’s no trouble.

A. however

B. but

C. anyway

D. always

答案:C。

8、I am_______________ overseas market.

A. in charge of

B. charge of

C. take charge of

D. in the charge of

答案:A。

9、Could you send us your passport by ____________post .

A. registered

B. registering

C. recommends

D. recommending

答案:A。

10、The food in the canteen is _______.

A. detailed

B. delighted

C. delicious

D. decided

答案:C。

11、The foreign teachers usually have their meals at the school

A. library

B. lab

C. bookshop

D. canteen

答案:D。

12、These students have little ______for how others look at them.

A. thinking

B. thought

C. concern

D. consideration

答案:C。

13、Mr. Liu works with a travel agency as a ______.

A. tourist guide

B. tour guide

C. travel guide

D. trip guide

答案:B。

14、I was ________in a small countryside in China.

A. brought up

B. bring up

C. raised up

D. raise up

答案:A。

15、The dress is so beautiful; Can I ________?

A. try it on

B. try on it

C. try them on

D. try on them

答案:A。

16、They sold the old furniture to make ________ for the new.

A. a room

B. a space

C. room

D. space

答案:C。

17、We______ quite a lot of English this term. We _______a bit every day.

A. have learned ; learn

B. learned; have learned

C. learned; learned

D. learned; learning

答案:A。

18、This silk scarf will __________ me ________China.

A. remind; of

B. remember; to

C. reminding; of

D. remembering ; to

答案:A。

19、_____nice the weather it is!

A. What a

B. How a

C. What

D. How

答案:D。

20、We cannot judge a person only by his_______ conditions.

A. economical

B. economics

C. economic

D. economy

答案:C。

21、The sun heats the earth , __ _ makes it possible for plants to grow .

A. where

B. when

C. that

D. which

答案:D。

22、There is a ________ of two hours with the 7:40 train.

A. delay

B. change

C. schedule

D. timetable

答案:A。

23、You can make a lot of friends if you_ ____ this club .

A. take part in

B. join

C. enter

D. come in

答案:B。

24、You should ______ with your name, sex, age and address.

A. fill in the form

B. filling the form

C. full of the form

D. full the form

答案:A。

25、I _______get up late, but now I usually get up at six in the morning.

A. used to

B. am used to doing

C. am used to

D. get used to doing

答案:A。

26、Department stores offer a big ____ of items.

A. kind

B. variety

C. type

D. model

答案:B。

27、The garments in the department store are so expensive that I can't __them.

A. buy

B. purchase

C. afford

D. take

答案:C。

28、We soon arrived  the airport.

A. in

B. at

C. on

D. of

答案:B。

29、John is busy   his girlfriend with her paper.

A. to help

B. helping

C. help

D. helps

答案:B。

30、They __ ______ good friends and often visited each other.

A. are used to being

B. are used to be

C. used to being

D. used to be

答案:D。

31、 一I’ve got a little _____ in my house. 一Why not keep two or more?

A. juice

B. mice

C. bread

D. fish

答案:D。

32、I wanted to explain,but he didn’t give me any _______

A. excuse

B. chance

C. way

D. choice

答案:B。

33、When I hurriedly got to the airport; the lady at the window told me that there were no ________ left on that plane.

A. places

B. seats

C. space

D. room

答案:B。

34、—Why did you laugh just now —Ted wanted to tell us ___ very funny story, but he forgot end himself.

A. a; an

B. the; the

C. the; a

D. a; the

答案:D。

35、一Shall we pay ____visit to Expo 2010, Shanghai? 一No,I'd rather stay at home and play football

A. a; the

B. the;a

C. 不填,the

D. a,不填

答案:D。

版权保护: 本文由 福建成考网提供,转载请保留链接: 《英语》成考专升本练习题及答案(4)【2020年】

  • 福建成考网便捷服务
  • 福建成考考生微信公众号

    点击加入微信群

    与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。

    APP下载